Pages in English Magyar oldalak
 
 
 

Bérlet

Targonca bérbeadási szolgáltatásunkat elsősorban azoknak a megrendelőinknek ajánljuk, akiknél az anyagmozgatási feladatok kisebbek, ezért nem szükséges jelentősebb flotta fenntartása. Lehetőség van akár használt, akár új targoncák, ipari takarítógépek bérbevételére is.
A bérleti szerződések kialakításakor a rugalmasságot helyeztük a középpontba. Arra törekedtünk, hogy a bérbevevők különböző lehetőségek közül a számukra legkedvezőbb megoldást választhassák. A szerződések megkötésekor az alábbi opciók beépítésére nyújtunk módot:

  • A bérleti szerződés díjába beépítésre kerülhet a gépre vonatkozó karbantartás. Ennek a konstrukciónak jelentős előnye, hogy a bérbevevő költségeit hónapokra, esetleg évekre előre lehet tervezni. Partnervállalkozásunk szervízhálózata garancia rá, hogy a gépek szervízelése és karbantartása mindig szakszerűen és időben megtörténik.
  • Igény esetén lehetőséget biztosítunk arra, hogy a partner akár a futamidő során, akár a futamidő lejáratakor előre kialkudott áron megvásárolja a bérelt gépet, gépeket.
  • A bérleti díj alapja jellemzően a bérletbevétel ideje, azonban lehetőséget biztosítunk üzemóra alapú elszámolásra is.

  targonca bérléstargonca bérlet
  TÜV

 

Új Széchenyi Terv

  GOP-2.1.1-.09/A/2-2009-0669
KMOP-1.2.1-09/A/2-2010/0007
KMOP-1.2.5-11-2011-0034
 
 
 

használt targonca - targonca bérlés - targonca bérbeadás - új targonca értékesítés - targoncabérlet
COLA TRANS Kft. © 2009 Minden jog fenntartva